Valuta
 US Dollar  Euro  GB Pound  Canadian Dollar  Australian Dollar  CNY


Privacy verklaringPRIVACY STATEMENT

We nemen de veiligheid en privacy van onze klanten serieus en dit beleid bepaalt hoe we informatie over u en uw rechten behandelen met betrekking tot die informatie.

WAT DE INFORMATIE HOUDEN WE EN HOE KOMEN WE HET?

Over het algemeen ontvangen wij u rechtstreeks informatie wanneer u een bestelling bij ons plaatst om onze goederen te kopen. Dergelijke informatie bevat uw naam, adres, telefoonnummer en creditcardgegevens. U kunt ook uw e-mailadres opgeven als u zich inschrijft om van tijd tot tijd in kennis te gesteld van onze toekomstige goederen en diensten.

Voor de bescherming van onze klanten controleren we altijd een bepaald percentage van onze bestellingen willekeurig om de details van de bestelling te bevestigen die van de kaarthouder op het bestand. Om deze reden kunnen wij u vragen om aanvullende informatie. Dit zou een kopie zijn van de voor- en achterkant van de kaart die gebruikt werd om de aankoop te maken, of een kopie van een foto-ID, zoals een geldige rijbewijs of paspoort. We zullen ook een aantal bewijs van adres, samen met de kopie van de foto-id, nodig hebben.

VOORWAARDEN WIJ GEBRUIKEN JE INFORMATIE?

Wij gebruiken uw informatie voor een aantal doeleinden, waaronder:

onze contractuele verplichtingen uitoefenen op u en ervoor zorgen dat uw goederen zo efficiënt mogelijk worden geleverdom andere niet-contractuele redenen.

LEVERING VAN GOEDEREN AAN U

Wij kunnen uw informatie gebruiken:

Registratie van uw aankopen bij ons vaststellen en onderhoudenOm ervoor te zorgen dat de goederen en diensten die wij u aanbieden geschikt zijn voor uw behoeften

Om te reageren op een vraag die u met ons over onze goederen kunt verhogen

Onze systemen bijwerken om u een verbeterde service te bieden

Andere doeleinden

We zullen ook informatie over u gebruiken voor doeleinden waarop de levering van onze goederen en diensten niet noodzakelijkerwijs afhankelijk is.

WE KUNNEN:

Disclose informatie over u aan derden agentschappen voor kredietcontrole doeleinden (welke informatie kan met andere organisaties voor hetzelfde doel worden gedeeld) Gebruik informatie over u om via mail of telefoon te informeren over andere diensten die wij aanbieden of die worden aangeboden door andere bedrijven binnen onze groep of een van de andere bedrijven waarmee we werken Gebruik informatie over uw account bij ons voor onze interne klantenservice monitoring en opleidingsdoelen

OVERSEAS OVERVOERENHoud er rekening mee dat de door ons verstrekte openbaarmakingen via elektronische weg kunnen plaatsvinden en kunnen de overdracht van persoonsgegevens betreffen die betrekking hebben op u naar landen buiten de Europese economische ruimte, welke landen geen adequate regels hebben op het gebied van gegevensbescherming en privacy van persoonsgegevens .

VERKOOP VAN ONZE ZAKEN

U erkent dat de gegevens die u aan ons verstrekt, kunnen worden overgedragen aan een persoon, bedrijf of bedrijf aan wie wij het volledige of een wezenlijk deel van ons bedrijf verkopen of aan wie wij een of meer van onze rechten of verplichtingen uit hoofde van een contract met u overbrengen.

Zorg voor uw gegevens

Wij streven ernaar om alle informatie die wij vasthouden over u op de hoogte te houden en op de hoogte te houden. Houd ons hiervan op de hoogte als u uw gegevens wijzigt.

Wij streven ernaar uw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik.

Terug